Trädgård

Gula rabatter

CurryJag har fått tips om ett mirakelmedel. Detta fantastiska medel ska både rådjur och sniglar ogilla och efter tulpanmassakern, som jag tidigare nämnt ett flertal gånger, tar jag det säkra före det osäkra och öser på med alla (miljövänliga) medel jag kan för att bevara de få stackars tulpaner som jag har kvar.

Var får man då tag på det här dundermedlet, undrar ni säkert nu. Jo, det ska jag allt berätta. I kryddhyllan! Det är nämligen curry det handlar om. Fick tipset lagom till påsk och då passade det ju väldigt bra med gula rabatter.

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s