Trädgård

Good enough

StaketLagom har aldrig varit något för mig. Jag genomför olika uppgifter på bästa sätt så jag kan vara nöjd och stolt över det jag gjort. Antingen det, eller så gör jag det inte alls. Det är 100% eller inget för mig. Åtminstone har det varit så i stort sett hela mitt liv.

Numera övar jag dock på att göra saker lite mer efter devisen ”good enough”. Ett projekt som jag nu börjat göra lite lagom bra är att måla staketet. Egentligen behövs det bytas ut helt men då det inte går att både totalrenovera ett hus och fixa till en trädgård på mer än 1000 kvadratmeter på direkten så får man ta saker ”pö om pö”. Jag köpte därför en hink med Falu rödfärg och satte igång. Inget underarbete, ingen rengöring, jag bara slaskade på färg. Inte alls det mest optimala sättet och inget bra sätt om man vill ha ett hållbart resultat men jag köpte mig i alla fall lite tid och dessutom sinnesro.

LökHar inte kommit så långt än men det var underbart att stå i vårsolen och måla ett tag. Efter det satte jag massor av lök. Silverlök, rödlök och gul lök. Allt noga övervakat av Donut.

Övervakar

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s