Trädgård

Aj!

KaktusarDet finns plantor som är roligare än andra att sköta om och så finns det växter som gör ont och som inte alls är roliga att handskas med. Jag har i alla fall äntligen fått planterat mina små minikaktusar som jag fick med mig hem från Amsterdam. Satte dem i en blandning av plantjord och sand och hoppas på att det ska bli bra. Ont gjorde det men nu står de i ett av fönstren i vardagsrummet och jag kommer framöver inte alls vara lika vänlig och omhändertagande mot dem som jag var under planteringen. Jag njuter av dem på avstånd. Så det så.

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s