Trädgård

Hurra för Sverige!

20170606_105729Det bästa med Sveriges nationaldag är att man får fira den precis hur man vill. Så det gjorde vi igår. Vi hade en underbar dag i det soliga vädret, perfekt för att spendera nationaldagen utomhus. Vi startade på förmiddagen med att sambon tog fram trimmern och jag kom efter med mitt favoritredskap, nämligen min kantgräsklippare. Har man en naturtomt med mycket sten, rabatter, trädgårdsland och annat blir det många kanter att klippa vill jag lova.

Kantklippning
Min räddare i nöden!

Det var visserligen ingen vidare fart på mig igår, om sanningen ska fram. Och det behöver det ju förresten inte vara heller. Jag gick mest runt och njöt i det härliga vädret. Målade mina pallkragar en omgång till och några ribbor i staketet, sen fick det räcka. Jag var nämligen tvungen att inviga min nya hängmatta innan det var dags att starta grillen.

20170606_134016Det var en alldeles perfekt nationaldag. Lagom mycket trädgårdsarbete, sol och värme, vila, gott sällskap och massa god grillad mat… Det kan inte bli bättre!

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s