Trädgård

Blomsterutflykt

IMG_20170602_181022_257
Blomstertobak i väntan på plantering.

Min granne tog med mig på en blomsterutflykt för några dagar sedan. Vi var på en plantskola som jag tidigare inte hört talas om och den var helt fantastisk. Som en godisbutik med hur mycket som helst att välja och vraka emellan, dessutom för ett bra pris. Det var som en dröm. Tänk att det fortfarande finns sådana fina ställen där det ligger så mycket hjärta och slit bakom för att få fram plantorna. Hurra för dessa människor som möjliggör det!

20170602_112012
Fick bland annat med mig en fantastisk Palettblad (Coleus) hem.
20170606_154922
Som den Pelargonfantast jag är blev jag så glad när jag fann en Muskotpelargon.

Dock hade jag inte riktigt planerat att komma hem med 15 nya plantor. Skulle ju bara titta lite grann… Jojo, det brukar låta så! Efter blomsterutflykten var jag tvungen att köpa fler krukor. Håhåjaja, så det kan gå.

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s