Trädgård

Snacks för sniglar

20170602_124216Note to Self: Hur mycket du än gillar Blomstertobak så köp/odla aldrig det för att ha i trädgården igen. Mördarsniglarna fullkomligt älskar den!

Det är nästan så att jag vill ge upp min trädgårdshobby just nu, så mycket sniglar är det. Jag klipper många, både morgon och kväll. Bläää, så vidrigt! Och ledsamt. Den Blomstertobak som jag förkultiverade tidigt i år under växtbelysning för nu en konstant kamp mot sniglarna i rabatten. Jag hoppas så att den ska klara sig men jag tror tyvärr att det är kört.

Det är mycket glädje i att ha en trädgård. Sniglar och rådjur till trots. Just idag har jag dock väldigt svårt att känna den glädjen. Grr…

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s