Trädgård

Tittut!

AHär tittar en lila Akleja fram, mitt bland Jättedaggkåpan. Fint, tycker jag. Den gör ofta så i min trädgård, Aklejan. Tittar fram någon enstaka, kanske bland Flocknävan eller vid Bergenian. Precis som den behagar, helt enkelt.

Jättedaggkåpan breder ut sig i en slänt nedanför vårt uterum. Jag är faktiskt glad för att den tar för sig i år för under förra året, mitt första trädgårdsår, var det inte mycket med den. Den var liten och klen och fick inte chansen att ta för sig alls. Det var mest, i brist på bättre förklaring, ”en himla massa bös” i den slänten och ingen ordning. Tidigt i våras gjorde jag en insats och städade upp och nu mår minsann Jättedaggkåpan superduper. Kanske lite väl bra för nu tar den sig sådana friheter att jag hittar den utanför sitt område, där jag tänkt att den ska vara. Rätt härligt ändå.

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s