Trädgård

Rena rama cirkusen

20170617_102850Det är nästan så man kan undra om en cirkus slagit läger i min trädgård. Men nej, så är inte fallet. Det är bara en av alla mina hittepå:n för att skrämma iväg rådjuren. Så, för att summera den här kampen så har jag hittills använt mig av cayennepeppar, curry, gamla skivor och nu då dessa virkade vimplar som jag hängt över komposten. Det är snart en riktig hippieträdgård här!

20170617_133212
Än mer glatt blev det i det här hörnet när min färgglada hängmatta kom på plats bland skivor och vimplar.

Sedan min rådjurskamp inleddes, efter den förfärliga Tulpanmassakern tidigt i våras, så har varken jag eller närmaste grannen sett till rådjuren i våra trädgårdar. Peppar, peppar…

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s