Trädgård

Frukt är godis

20170712_164159När jag var barn så sa var och varannan vuxen att ”frukt är godis”. Om sanningen ska fram så tyckte jag att det var ett väldans påpekande av detta ”faktum”. Nu var jag inte särskilt förtjust i godis som barn och jag är fortfarande inget godistroll men att frukt skulle vara godis är bluff och båg. Helt klart.

Tomat är en potatisväxt och i affären köper vi den som en grönsak men hemma hos mig är tomaten jag odlar själv faktiskt som en godis. Det har för mig blivit en tradition att odla busktomaten Tiny Tim varje år och när tomaterna fått stå och mogna i solen ett tag… Jiiisses, så goda de är! Ett riktigt mumsigt sommargodis.

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s