Trädgård

Att bara vara

IMG_20170722_150707_432Det blev sommar och sol och stopp i bloggandet. Så kan det gå. Sommaren har varit härlig men faktiskt var min trädgård aningen finare förra året. Fast det kan också vara minnet som luras. I år var det kallt så länge och det gjorde att det inte riktigt tog någon fart. Sedan när det blev varmare så kom det knappt något regn så nu är det så torrt så torrt. Gräsmattan är anskrämlig, vissa plantor har torkat ut och står jag i trädgården en blåsig dag är ögonen snabbt fulla av torr jord. Vattnar då och då men så tänker jag på vattenbrist på jorden och får dåligt samvete.

20170722_123854.jpgTrots den torra marken så måste jag säga att jag verkligen njutit av trädgården, och det fina och goda i den, i år. Även om allt jag satte tidigare i våras inte tog sig så har det funnits mycket gott att skörda, titta på och njuta av. Jag har så klart skött om allt jag odlat, rensat ogräs och klippt och så men inte gjort så mycket mer än nödvändigt. Många timmar har spenderats i hängmattan med någon podcast i lurarna. Perfekt!

/Viktoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s