Trädgård

Morots- och potatisfrossa

20170714_111025
Färgglada och goda morötter.

Det visade sig att den här Plantertanten inte riktigt haft ordning och reda i trädgårdslanden förra året för rätt som det var tittade det upp potatisplantor både här och var precis lagom till midsommar. Ingen skada skedd direkt, mer ett lyckligt ”hoppsan!”. Dessutom blev alltihop så himla bra då eftersom jag lagt potatisarna, som jag sparat från förra året till utsäde, på något bra ställe och sen inte hittade dem förrän alldeles för sent på säsongen. Allt ordnar sig ändå verkar det som!

IMG_20170717_163721_223
Min lille mops är alltid med i trädgården.

Potatis skördar jag fortfarande och kommer kunna göra ett bra tag till. Tänk, det är så vansinnigt enkelt att odla potatis och ändå är jag som ett barn på julafton varje gång jag får skörda några potatisar till. Vilken lycka!

20170726_121452
Det blir mycket bönor i år.

Förutom potatisen då så har jag i år lyckats bäst med morötter, flera olika sorters lök, dill, tomater, sallat, spenat och bönor. Inga svåra grejor att odla men lyckan är ändå stor för att det faktiskt blir något.

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s