Trädgård

Min första stockros

20170722_110257Det här med väntan har jag påtalat många gånger och ibland undrar jag ändå om det ibland inte är för lång väntan även om det är på något gott. Nåja, allt behöver faktiskt inte gå så snabbt hela tiden. Förra året satte jag stockrosor och de blommar ju inte första året men så i dagarna kom det ÄNTLIGEN en första liten blomma på en av stockrosorna. Det var nästan så jag utropade ett ”hurra!” när jag gick där och inspekterade.

Tyvärr tror jag dock att stockrosorna inte riktigt kommer till sin rätt där de står nu. Vindruvorna tar sådan plats och gör allt för att stjäla blomstershowen. Får fundera på hur jag ska göra med detta framöver. Något jag vet med säkerhet är att jag definitivt behöver fler stockrosor runt om i trädgården!

/Viktoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s